BÍLÁ ŠALVĚJ & ROZMARÝN vykuřovací svazek

Vykuřovací svazky-BÍLÁ ŠALVĚJ & ROZMARÝN vykuřovací svazek
Vykuřovací svazek s bílou šalvějí obohacený o blahodárné účinky rozmarýnu lékařského se postará o dokonalé pročištění a harmonizaci vašich domovů od všech negativních, zlých a nečistých energií. Šalvěj bílá je posvátná bylina severoamerických indiánů s nezaměnitelnou vůní a širokospektrálními účinky. Rozmarýn lékařský přináší dobrou náladu, bezstarostnou energii, podporuje sílu vůle a radost ze života. Jejich společný vonný dým má mocnou sílu ochrannou, očistnou, léčivou a harmonizační.
obvykle skladem
159 Kč
131 Kč bez DPH
Rozměry10-11 cm
Hmotnost20 - 24 g
Latinský název Salvia Apiana & Salvia rosmarinus
Vůně svěží, sladce balzamická, pryskyřičná, bylinková, kořeněná, dřevitá
Účinkyočištění, dezinfekci, ochranu, léčení, duchovno, meditaci, lásku, radost, štěstí
Země původuUSA
Vykuřovánívolně pohybem, uhlík, kadidelnice, mušle, miska, pícka

Popis

Bílá šalvěj (Salvia apiana) je stálezelený vytrvalý keř původem z jihozápadu Spojených států a severozápadního Mexika. Je jednou z nejposvátnějších indiánských bylin a nejoblíbenější očistné vykuřovadlo s řadou dalších skvělých účinků. Tato mocná bylinka se vyznačuje specifickou vůní, která při vykuřování velmi rychle očistí a vydezinfikuje nejen prostory, atmosféru, předměty a osoby od negativních vlivů, ale také čakry a emoce. Přitahuje pozitivní energii, uvolňuje mysl a pozvedává vědomí. Vnáší světlo a jas do života.

Domorodými indiánskými kmeny je od pradávna hojně využívána k léčení a obřadnému vykuřování. Tradičně je spalována při očistných, léčebných, ochranných a obřadních ceremoniích. Odstraňuje stagnující energii, obnovuje rovnováhu, posiluje ducha, přináší světlo, radost a chuť do života. Přivolává síly dobra, pozvedává ducha a rozšiřuje vědomí. Osvěžuje a regeneruje mysl, posiluje paměť, zahání stres, rozptyluje zlobu a hněv, zklidňuje nervovou soustavu. Pomáhá na cestě k dosažení moudrosti a duševní čistoty. Její energie je mužská - jangová. Vykuřování bílou šalvějí má i léčivé účinky (latinský název "salvia" je odvozen od slova "léčit") - ulevuje od bolesti v krku a nachlazení.

Rozmarýn lékařský se při vykuřování vyznačuje intenzivní, svěží, bylinkovou vůní, s lehkými kořeněnými, dřevitými, pryskyřičnými a kafrovými tóny. Trochu připomíná vůní kadidla a je stejně příjemně balzamický. Je oblíbeným vykuřovadlem již od dob starověku - byl oslavován ve starověkém Egyptě, Řecku i Římě pro jeho cenné léčivé, očistné a ochranné vlastnosti. Odhání zlé a negativní energie, čistí a dezinfikuje prostor, projasňuje a povzbuzuje mysl. Rozveseluje, přináší radost, obnovuje nadšení a chuť do života. Posiluje lásku, víru, seběvědomí.

  • Naše šamanské vykuřovací svazky jsou velmi kvalitní a čisté, pocházející z ekologického pěstitelství, byliny jsou chemicky neošetřené, ručně a láskyplně sbírané a volně sušené na slunci.

Vykuřování:

Šamanské svazky můžete vykuřovat velmi snadno a jednoduše - stačí je jen na jednom konci zapálit, sfouknout a pohybem ruky rozdmýchávat dým kolem sebe a do okolního prostoru, dále je můžete pálit na uhlíku, ve vykuřovacích píckách, v kadidelnici, v miskách na šamanské svazky, v mušli, nebo přidávat do směsí  - dle vašeho vlastního uvážení.

Ať už vykuřujete prostory, předměty nebo osoby rozdmýchávejte vonný kouř pohybem ruky do čtyř světových stran - dosáhnete tak nejlepších léčebných a očistných účinků. Sever, jih, východ a západ představují čtyři živly a silného strážce duchů zvířat, které takto povoláte na pomoc.

  • Směr severu představuje Bílého buvola a prvek Země. Přináší ochranu a uzemnění, dává poznání života, smrti a znovuzrození.
  • Jih zastupuje kojota a prvek vody. Přináší chytrost a moudrost, ovládá emoce.
  • Východ symbolizuje orla a prvek vzduchu. Přináší prozíravost, inspiraci, ochranu, vyjasnění a vhled.
  • Západ pak patří medvědovi a prvku ohně. Přináší sílu, statečnost, odvahu, odhodlání a novou energii.

Vykuřujte šamanskými svazky, abyste odstranili negativní energie a přilákali energie dobré, doplnili životní sílu, prohloubili své vědomí a podpořili radost a uzdravení!

nahoru