Anděl energie s perlou Swarovski přívěsek

Andělé-Anděl energie s perlou Swarovski přívěsek
Nádherný společník pro všechny životní situace. Podporuje harmonii, lásku, radost ze života, tvůrčí sílu a mnohem více. Užijte si charisma tohoto šperku, který vnese světlo do vašeho života.
obvykle skladem
755 Kč
624 Kč bez DPH

Popis

Přívěsek Anděla se srdcem a perlou odráží světlo a sílu andělů.

Je to nádherný společník pro všechny životní situace. Podporuje harmonii, lásku, radost ze života, tvůrčí sílu a mnohem více. Užijte si charisma tohoto šperku, který vnese světlo do vašeho života. Budete se cítit chráněni a posíleni v každodenním životě.

Perla je, stejně jako jantar nebo gagát, produktem živého organismu. Mysticky perly symbolizují Měsíc, vodu, centrum stvoření a vesmír. Užívají se v magii lásky a k šíření láskyplných vibrací, ženy je nosí jako pojistku šťastného manželství.

Šperky s perlami se nosí také pro přivábení všeobecného úspěchu a štěstí, k prodloužení života, k podpoře plodnosti, k zahánění démonů, ochraně zdraví, dodání odvahy, propůjčení fyzické síly, pro hojnost a pro podporu inteligence. Perly můžete použít ve všech rituálech spojených s bohatstvím a penězi.

Prsten Atlantidy poskytuje silnou ochranu na fyzické i duševní úrovni těla. Chrání před nebezpečím, nehodami a negativními energiemi všeho druhu.

Ochranný prsten Atlantidy (známý též jako prsten Atlantů, Atlantiďanů) vytváří kolem svého nositele silný ochranný štít, který mu poskytuje ochranu jak na duševní, tak na fyzické úrovni. Chrání před všemi druhy nebezpečí, smůlou, úrazy, nehodami, působením negativních energií, agresí, kouzly a zlovolným úmyslům druhých. Ochraňuje auru. Patří spolu s pentagramem mezi jeden z nejúčinnějších ochranných amuletů (talismanů) vůbec.

Prsten Atlantidy není jen šperk, je to podle dávné legendy kopie mocné magické relikvie mystického lidu ztracené Atlantidy. Prsten Atlantidy nalezl roku 1860 v egyptském Údolí Králů francouzský egyptolog, markýz d´Agrain. Prsten byl vyroben za vlády faraóna Amenothepa a byl zhotoven z kameniny pocházející z Asuánu. Markýze zaujal především, pro egyptskou kulturu, zcela netypickými znaky a rysy. Na prstenu byl znázorněn zvláštní symbol z geometrických obrazců. Je to unikátní konstrukce s malými pyramidami a trojúhelníky, které jsou umístěny v souladu s určitou rovnováhou mezi jednotlivými obrazci a tvoří tak účinnou bariéru proti všemu, co může narušit rovnováhu svého nositele. Nošení prstenu Atlantidy vás spolehlivě ochrání před všemi negativními energiemi, poskytne vám pocit bezpečí a zmírní váš strach. Odstraňuje svému majiteli z cesty překážky a pomáhá mu, aby byla jeho cesta životem jednodušší.

Prsten Atlantidy také výrazně posiluje a rozvíjí duševní schopnosti člověka. Zvyšuje schopnost využít vlastní intuice, vlastního podvědomí, vlastní duše. Pomocí tohoto prstenu můžete zjistit, kdo opravdu jste a dosáhnout toho, kým si přejete být. Uklidňuje, harmonizuje, léčí. Stejnou moc má i přívěsek. Účinnost prstenu není závislá na materiálu, z kterého je zhotoven, ale pouze na geometrickém uspořádání symbolů.

Prsten je možné nosit přes den na pravé ruce a v noci na levé. Obecně platí pravidlo, že nošen na levé ruce zajišťuje větší ochranu a na pravé více zesiluje.

Jedná se o velmi osobní amulet, proto byste ho nikdy neměli půjčovat další osobě a již nošen dále darovat.

nahoru