Feng Shui obraz Ganéša světelná LED dekorace

Dekorace Feng Shui-Feng Shui obraz Ganéša světelná LED dekorace
Krásná světelná Feng Shui dekorace, obraz s rytinou hinduistického boha Ganéši ve dřevěném rámu, s LED podsvícením. Světelný obraz svým měkkým a jemným světlem navozuje příjemnou a harmonickou atmosféru v celém prostoru, který osvětluje. Čistí a posiluje životní energie v bezprostředním okolí a rozptyluje tok energie čchi správným směrem. Vyznačuje se velice jemnými a klidnými vibracemi s mimořádně silnými a intenzivními účinky.
obvykle skladem
1 054 Kč
871 Kč bez DPH
Rozměry24 x 24 cm

Popis

Krásná světelná Feng Shui dekorace, obraz s rytinou hinduistického boha Ganéši v dřevěném rámu, s LED podsvícením.

Světelný obraz svým měkkým a jemným světlem navozuje příjemnou a harmonickou atmosféru v celém prostoru, který osvětluje. Čistí a posiluje životní energie v bezprostředním okolí a rozptyluje tok energie čchi správným směrem. Vyznačuje se velice jemnými a klidnými vibracemi, s mimořádně silnými a intenzivními účinky.

Obraz můžete postavit na parapet do okna, na krbovou římsu, poličky, noční stolek apod., kde bude atraktivním a zároveň léčivým dekorativním osvětlením. Vkusná a elegantní dekorace, vhodná do všech domácností, reprezentativních prostor, kanceláří, obchdoů, galerií, meditačních a cvičebních místností, čajoven, masážních a zkrášlovacích salónů.

Feng Shui obraz Ganéša světelná LED dekorace: 

  • světelný obraz s rytinou hinduistického boha Ganéši, zasazený do vkusného rámu z tmavého dřeva, v zadní části opatřený stojánkem na opření - stejně, jako u rámečku na fotografie
  • dekorativní interiérové osvětlení je podsvícené malými LED diodami a napájené dvěma tužkovými AAA bateriemi, které nejsou součástí balení
  • světelný obraz rychle a účinně aktivuje, oživuje, léčí, čistí i harmonizuje okolní prostory, usměrňuje tok čchi správným směrem, rozproudí a vyrovnává okolní energii a odstraňuje nahromaděnou negativní energii
  • hra světel a barev uklidňuje, tiší mysl a navozuje pocity hluboké relaxace
  • elegantní a léčivá dekorace, vhodná do každého interiéru - domácnosti, obchodu, masážních salónů, čajoven, meditačních místností apod.
  • Ganéša je jedním z pěti hlavních hinduistických bohů. Je znázorňován se sloní hlavou, která představuje věrnost, inteligenci a sílu. Uši symbolizují moudrost a schopnost naslouchat, břicho štědrost a vyrovnanost, čtyři končetiny pak mysl, intelekt, ego a svědomí. Ganéša je bohem počátků, poskytuje materiální a duchovní bohatství a je ochráncem podnikání. Má moc odstraňovat překážky, zejména na začátku všech projektů. V tantrických rituálech je vůdcem a ochráncem lásky a milostných vztahů.


Náš tip: Světelný obraz Ganéša je účinným léčivým Feng Shui nástrojem proti nežádoucím a rušivým vlivům z okolí.

nahoru