Sklenice Jasmin Happy s Květem života, 0,3l

Sklenice Vital-Sklenice Jasmin Happy s Květem života, 0,3l
Zcela unikátní a jedinečný design sklenice Jasmin, navržený v souladu s principy přírody a Feng Shui, s dokonalými harmonizačními a revitalizačními schopnostmi pro úpravu a čištění vody, vína a jiných oblíbených nápojů. Posílení proudění životní energie čchi pomocí barevně gravírovaného symbolu posvátné geometrie Květ života na dně sklenice.
obvykle skladem
454 Kč
375 Kč bez DPH

Popis

Dejte své vodě život a sobě zdraví!

Voda je pro náš životní organismus nezbytnou součástí a velice záleží na její kvalitě, která výrazně ovlivňuje naše celkové zdraví. Dnes již všichni dobře víme, že voda z kohoutku je plná chloru a jiných, našemu organismu škodlivých látek a dlouhou cestou vodovodním potrubím ztrácí na své přirozené energii a vitalitě. 

A tomu se můžeme vyvarovat používáním harmonizačních a revitalizačních sklenic a karaf, které byly speciálně navrženy v souladu s učením Feng Shui tak, aby nám přinášely vodu dokonale čistou, energeticky posílenou, povzbuzující, oživenou a vitální.

Revitalizační sklenice a karafy Vital svým perfektně tvarovaným Feng Shui designem v kaskádovité dynamice, geometrickým pochopením a vnímáním vlivů přírody, včetně vědomí jemných, harmonizačních schopností tónů a zvuků, přispívají k dokonalému a rychlému oživení oslabené vody z kohoutku. Již během 5 minut vykazuje tekutina v harmonizační sklenici a  karafě podobnou vitalitu, jako má voda z čistého a léčivého pramene ve francouzských Lurdách. Vaše nápoje budou, díky této unikátní sklenici, naplněné během chvíle čistou a životadárnou, posilující energií.

Doporučujeme používat v kombinaci s harmonizační karafou, nebo demižonem Vital.

  • ručně foukané sklenice ze speciálního, jemného a energetického, křišťálového skla nejvyšší kvality, s jedinečným tvarem, který byl vytvořen na základě matematického převedení hudebních tónů do jemných a harmonizujících energetických vln
  • tvar a forma produktů Vital vytváří energetický rezonační vzorec, který svými vibracemi oživí a zvýší vitalitu vody, stejně tak všech ostatních tekutin, které vodu obsahují (víno, džuš, šťáva apod.)
  • tento proces probíhá přímo v nádobě, ale harmonické vibrace nádoby působí i do jejího bezprostředního okolí, což má příznivý vliv na všechno, co se v jejím dosahu nachází
  • na dně sklenice je vypálen posilující a energetizující symbol posvátné geometrie - Květ života, který se od dob starověku používá k vitalizaci nápojů a pokrmů
  • vyrobeno z čistého a vysoce kvalitního, borosilikátového skla, bez příměsí olova a jiných těžkých kovů
  • sklenice Vital používejte pouze na studené a mírně teplé tekutiny, čistěte je výhradně ručně za pomocí téplé vody a zrnek rýže, vyvarujte se jejich dlouhému stání na přímém slunci

Upozornění: Výrobky TC  Energie Vital nejsou určeny k diagnostikování, léčení nebo předcházení zdravotních obtíží. Slouží pouze k celkovému posílení zdravého proudění životní energie čchi.

nahoru