Aromaterapie medailon přívěsek Květ života silver

Aroma náhrdelníky-Aromaterapie medailon přívěsek Květ života silver
Elegantní šperk z chirurgické oceli ve tvaru energetického posvátného symbolu Květ života slouží nejen, jako módní ozdoba, ale i jako aromaterapeutický medailonek, který vám umožní nosit vaši oblíbenou vůni stále při sobě. Přívěsek v sobě ukrývá polštářek, do kterého nakapete svůj oblíbený éterický olej, a z kterého se podobně, jako z vonného difuzéru, pak po celý den nošení uvolňuje vůně, která harmonizuje vaše smysly, zároveň vás léčí a posiluje.
obvykle skladem
2 575 Kč
2 128 Kč bez DPH
Latinský názevlegovaná nerez ocel stříbrného odstínu
Vůně35 mm

Popis

Nové trendy módní přívšsky, které v sobě skrývají aromaterpeutický difuzér, si velice rychle získlaly oblibu zákazníků po celém světě.

Tyto vkusné, elegantní a zároveň praktické medailonky jsou ideálním způsobem, jak na sebe po celý den můžete nechat působit léčivou a harmonizační energii vašeho oblíbeného éterického oleje, vonné esence a parfémů.

Jak to funguje?

Jednoduše

Uvnitř medailonku naleznete barevný polštářek, do kterého nakapete 2 - 3 kapky éterického oleje, nebo jiné zvolené vůně. Teplem vašeho těla se z medailonku bude vůně éterického oleje uvolňovat po celou dobu nošení. Aromaterapeutické šperky jsou perfektním způsobem, jak harmonizovat vaše smysly, ať jste kdekoliv.

Výhody aromaterapie:

  • éterické oleje pracují v harmonii s tělem a mají schopnost ovlivnit psychickou i tělesnou pohodu
  • relaxace, odbourání stresu a napětí
  • zlepšuje náladu, navozuje pohodu a rovnováhu
  • účinně pomáhá při nachlazení a bolestech hlavy
  • posiluje imunitu, dýchací a oběhový systém

Přívěsek je vyrobený z vysoce kvalitní, legované chirurgické nerez oceli. Oproti stříbrným šperkům je chirurgická ocel vhodná i pro alergiky, je barevně stálá, povrchově velice odolná a nešpiní.

Posvátný symbol Květ života vás po dobu nošení šperku bude chránit před působením negativních energií z vašeho okolí, dodá vám životní sílu a harmonii.

Výměna vůně:

  • 2 - 3 kapky oleje zajistí intenzivní a příjemnou vůni v náhrdelníku po dobu cca jednoho měsíce. Chcete-li mezitím vůni změnit, plstěný polštářek vyperte v mýdlové vodě a nechte uschnout. Je tak připraven pro další použití
nahoru