Větrný mobil Květ života a Lotos Ø 25cm

Větrné a světelné mobily-Větrný mobil Květ života a Lotos Ø 25cm
Krásná a léčivá světelná Feng Shui dekorace dovnitř i na ven. Rotující mobily pracují se světlem i větrem a účinně harmonizují okolní prostor. Aktivují a oživují životní energii a usměrňují tok čchi správným směrem.
obvykle skladem
913 Kč
755 Kč bez DPH
Latinský názevnerez ocel
Vůně25 cm

Popis

Fascinující pohyblivé mobily (rotující kruhy) se za pomocí větru ve vzduchu otáčejí a rotují. Tím účinně aktivují energii a oživují okolní prostor. Navíc sluneční paprsky a světlo, které se odráží v zrcadlových nerez mřížkách, vytváří nádherné světelné efekty, které mají uklidňující, povzbuzující a harmonizující účinky na naši duši.

Větrné mobily jsou vyrobeny z kvalitní, nerezové oceli a jejich použití je vhodné do interiéru i exteriéru. Elegantní a dekorativní mobily jsou ideální svatební dar, dárek ke kolaudaci a k jedenáctému - ocelovému výročí svatby. Zkrášlete si svůj životní prostor!

Feng Shui větrný mobil Květ života s Lotosem

  • rychle a účinně aktivuje, oživuje, léčí, čistí i harmonizuje okolní prostory
  • usměrňuje tok čchi správným směrem
  • rozproudí a vyrovnává okolní energii a odstraňuje nahromaděnou negativní energii
  • symbol Květu života za pomocí posvátné geometrie vytváří harmonické vibrační pole se silnými pozitivními vibracemi a Lotos přináší krásu, sílu, odvahu i lásku
  • hra světel a barev uklidňuje, tiší mysl a navozuje pocity hluboké relaxace
  • elegantní a luxusní dekorace, vhodná k zavěšení do každého interiéru i exteriéru
  • díky kvalitní nerezové oceli, z které je mobil vyroben, ho můžete zavěsit i na vaši zahradu, balkon či terasu, kde bude vynikajícím léčebným Feng Shui nástrojem proti nežádoucím a rušivým vlivům (hluční sousedi, ostré rohy, rušné ulice apod.)

Náš tip: Pokud chcete, aby vám mobil vydržel co nejdéle, tak pro venkovní užití ho doporučujeme zavěsit na místo chráněné před deštěm a silnou vlhkostí.

Údržba: mobil očištujte lehkým omytím přípravkem na nerezavějící ocel.

nahoru