Slon z Fluoritu 5cm

Sloni-Slon z Fluoritu 5cm
Krásná socha slona broušená z fluoritu z naleziště v Číně se stane krásnou dekorací pro každou domácnost. Slon patří mezi významné zvířecí symboly, těžkopádný a přesto lehkonohý. Fluorit má silnou ochrannou moc a to hlavně na duševní úrovni.
obvykle skladem
285 Kč
236 Kč bez DPH
Rozměry5 cm
Latinský názevfluorit

Popis

Ručně broušená fluoritová socha slona je krásným dárkem pro vaše blízké, kolegy, zaměstnance a přátelé.

Sloni znázorňují životní energii, sílu, odvahu, plodnost, inteligenci, moudrost, neporazitelnost, lásku a věrnost.

Fluorit pročišťuje a stabilizuje auru. Je mimořádně účinný proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Slon - Asijské královské zvíře, které je považováno za symbol štěstí, moudrosti, vědění, věrnosti, síly a dobré paměti. V římském umění symbolizuje dlouhověkost, nesmrtelnost a vítězství nad smrtí. Podle Pliniuse je slon božské zvíře které uctívá slunce a hvězdy a při novoluní se očišťuje „koupe se v řece a vzývá nebesa“

Fluorit - uzemňuje a vstřebává duchovní energii. Pracuje s vědomou myslí, posiluje analytické schopnosti toho, kdo jej používá a je užitečný při teoretizování a vstřebávání informací. Někteří mágové fluorit užívali k posílení účinků jiných kamenů. I přesto fluorit nemá dlouhou historii magického využití a jeho vlivy se dnes stále objevují. Fluorit je kámen, který dokáže zvládnout chaos a opětovně uvést do souladu tělesnou, citovou i duševní rovinu osobnosti. Vyskytuje se v různých zbarveních.

Každý kámen je originál, proto se může velikostí, tvarem i odstínem lišit od vyobrazeného vzorku.

nahoru