Atlantida, amulet

Amulety ochrana -Atlantida, amulet
Amulet, Atlantida, silná ochrana před negativními energiemi, posiluje mentální schopnosti a uzdravuje. Amulet Atlantidy funguje také jako bioenergetický zářič k obnovení narušené rovnováhy mezi zemskou a kosmickou energií.
obvykle skladem
133 Kč
110 Kč bez DPH
Rozměry25 x 10 mm

Popis

Magický amulet dávné Atlantidy poskytuje velmi silnou a účinnou ochranu před všemi negativními energiemi, před uřknutím, prokletím a černou magií. Svými vibracemi výrazně napomáhá uzdravení na všech úrovních. Kolem svého majitele vytváří ochranný obal a posiluje jeho auru. Uklidňuje a harmonizuje.

Symbol Atlantidy (pravidelný geometrický obrazec ve tvaru vln) byl nalezen francouzským archeologem, markýzem d´Argainem v egyptském Údolí Králů v roce 1860. Používali ho staří faraonové, kteří znali prastará učení a tajemství moudrého lidu dávné Atlantidy. Amulet vytváří svými vibracemi kolem nositele velmi silný ochranný kruh (bariéru) proti všemu, co může narušit jeho rovnováhu. Tento kruh chrání před nebezpečím všeho druhu, proti negativním energiím, škodlivým vlivům prostředí, proti nehodám či nenávistným úmyslům druhých. Kromě toho posiluje odolnost vůči negativním vlivům,  posiluje mentální schopnosti svého majitele, má uzdravovavací vlastnosti,  napomáhá ke zlepšení funkcí organismu, zesiluje schopnost intuice, telepatie a jasnovidectví. Čistí a harmonizuje prostor. Účinek tohoto amuletu je velmi osobní, proto by se neměl nikdy půjčovat nebo již před tím používaný, darovat.

Amulet Atlantidy funguje také jako bioenergetický zářič k obnovení narušené rovnováhy mezi zemskou a kosmickou energií.

Amulet je vyroben ze zinku a následně upraven a chráněn pryskyřičným filmem, který činí amulet vhodný i pro kožní alergiky.

Cena zahrnuje koženou šňůrku na krk.

nahoru