Lebka z brazilského křišťálu 950g

Lebky a křišťálové lebky-Lebka z brazilského křišťálu 950g
Křišťálové lebky vyzařují úžasnou a fascinující energii, která je dána jak jejich tvarem, tak krásnou a čistou energií Křišťálu.
obvykle skladem
18 716 Kč
15 468 Kč bez DPH
Rozměry11,5 x 8 cm
Hmotnost950 gramů

Popis

Křišťálové lebky vyzařují úžasnou a fascinující energii, která je dána jak jejich tvarem, tak krásnou a čistou energií Křišťálu.

Pokud se "iniciují" nebo "aktivují" stanou se vlastní podstatou bytí. Jsou nosiči informací a všech znalostí vesmíru. Křišťálová lebka je pro vás skutečným přítelem v dnešní, poněkud chaotické, době.

Zkušenosti s křišťálovými lebkami jsou velmi individuální a rozdílné. Pro někoho můžou být oknem do minulosti a spojením se zkušenostmi a znalostmi předků, pro jiné hlubokou inspirací, další získávají informace pomocí snů a vizí. Vytvořte si vlastní zkušenosti se svojí křišťálovou lebkou. Jsou srdcem světla.

Křišťálovou lebku doporučujeme na začátku "iniciovat" (zasvětit, aktivovat). Iniciování vaší lebky by mělo být na způsob slavnostní inaugurace. K tomuto účelu je součástí balení bílé pírko, svazek levandule a Palo Santo. Iniciování by mělo probíhat po dobu sedmi dnů a nocí, během nichž budou v lebce aktivovány síly světla a lásky. V závěru inaugurační ceremonie bude Křišťálová lebka sloužit pouze pro pozitivní účely a bude vyzařovat léčivou moc univerzální jednoty na všech úrovních.

Lebky jsou dodávány v luxusním červeném boxu

nahoru